Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yoko Taro (NieR Automata) και Yosuke Saito ετοιμάζουν 2 νέα παιχνίδια

*
O Yoko Taro, δημιουργός του NieR Automata, ανακοίνωσε πως εργάζεται στην ανάπτυξη 2 νέων τίτλων με τον παραγωγό της Square Enix, Yosuke Saito. Η ανακοίνωση έγινε στο «Game industry end of the year party 2020», ένα talk show που διοργανώνουν τα V Jump και Famitsu.

Όπως εξήγησαν στο talk show, Saito και Taro, συζητούν πολύ συχνά, για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μετά το NieR Automata. Μετά από διαφωνίες, και πολύωρες συζητήσεις, κατέληξαν σε ένα gaming project, εμπνευσμένο φυσικά από τον Yoko Taro, το οποίο ο Yosuke Saito αναφέρει πως θα προκαλέσει αναστάτωση. Παρόλο που η απόφαση πάρθηκε πριν από ένα χρόνο, το project δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα, και φαίνεται πως δεν γνωρίζουν ακριβώς το είδος του τίτλου. Υπάρχει και ένα δεύτερο project που ετοιμάζουν στο οποίο δεν αναφέρθηκαν περεταίρω.


Όσον αφορά τα on NieR Reincarnation, θα κυκλοφορήσεις στις 18 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, για iOS και Android, χωρίς να υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για Ευρώπη και Αμερική. Επίσης το NieR Replicant θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου στην Ιαπωνία, και στις 24 Απριλίου στον υπόλοιπο κόσμο, σε PlayStation 4, Xbox One S, Xbox One X, και PC(Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*